Ons bedrijf is op 1 mei 1996 opgericht. We begonnen met de specialiteit van het produceren van emballage materialen, later zijn we overgestapt op het maken van tuinschermen.

Wat ons verbaasde op het gebied van tuinschermen, is dat er alleen schermen van 180 bij 180 centimeter te koop waren. Vandaar dat wij ook tuinschermen en tuinhuisjes zijn gaan maken die gericht zijn op maatwerk. We kochten blokhutten in van vier verschillende houtdikten.

We zijn vanaf het moment dat we tuinschermen gingen maken, begonnen met rvs schroeven. Ook werden de schermen voorzien van een zware afdeklat bovenop en de poorten van een gegalvaniseerd metalen frame met dag- en nachtslot. We waren destijds de enige in de streek die dat aanboden.

Toen de vraag naar maatwerk tuinhuizen en buitenverblijven groter werd, zijn we ons hierin gaan specialiseren. We ontwerpen alles zelf en maken dit prefab in de werkplaats of alles geheel ter plaatse. In uw tuin bijvoorbeeld. We zijn daardoor flexibeler in de afmetingen en materiaal soorten.

Op 1 februari 2017 zijn wij compleet overgenomen door Den Bogert Hoveniers. Door deze overname kunnen wij een nog completer pakket aanbieden voor uw tuin. Van ontwerp, tot realisatie, naar volledig onderhoud op elk gebied.